Reacties onder de columns zijn altijd welkom! Ze worden eerst gelezen voordat ze zichtbaar zijn (in verband met spamberichten)

De bordtekeningen

De columns zijn (zoveel mogelijk) voorzien van een afbeelding van een bordtekening. Deze zijn gemaakt door niemand minder dan mijn zus, Helen Wanders.

Helen Wanders (1985) woont met haar gezin in Huissen en is naast fulltime moeder en onderwijzer ook een begenadigd tekenaar.

Op haar krijtbord dat in de keuken hangt, tekent ze regelmatig prachtige situaties uit over het dagelijks leven. Over feestdagen, over liefde, over dieren en verjaardagen. Regelmatig deelt ze deze op haar Facebook en in onze familie-app. Ik heb er altijd veel bewondering voor en vond al langere tijd dat de tekeningen meer aandacht verdienden.

Met het ontwikkelen van mijn website bedacht ik eind 2021 ineens dat haar tekeningen en mijn columns een prachtige combinatie kunnen vormen. Daarom heb ik haar gevraagd om ook bordtekeningen te maken die passen bij mijn columns.

Mocht je meer informatie over haar bordtekeningen willen, gebruik dan het contactformulier, linksboven op de website.